ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen na zege in slotfase dagje in de wachtkamer

In Euroborg was de opdracht voor de ploeg van trainer Alfons Arts duidelijk: winnen om de kansen op het bereiken van de Tweede Divisie op eigen kracht in eigen hand te houden. Na de moeizame zege van afgelopen week tegen Achilles 1929 verliep de eerste helft tegen Brabant United ook redelijk stroef. Gijs Jasper kreeg de beste kans namens de thuisclub, waarna verdediger Sven Verlaan de beste mogelijkheid namens de gasten liet noteren. In de tweede helft zette FC Groningen een flink tandje bij en regen de kansen zich aaneen. Bryan Linssen twee mogelijkheden en ook Gijs Jasper…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen na zege in slotfase dagje in de wachtkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *