ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Buiten Euroborg: ‘Tadic schittert, Magnasco kampioen’

Southampton nam het in de Premier League op tegen Manchester City en de ploeg van manager Ronald Koeman overklaste de halve finalist van de Champions League in eigen huis. The Saints wonnen met 4-2 en voormalig FC’er Dusan Tadic speelde een belangrijke rol met drie assists. De Servische buitenspeler bediende spits Shane Long na 25 minuten spelen op maat en was drie minuten later ook de aangever bij het tweede doelpunt van zijn ploeg. Europees voetbal Hoewel Manchester City op slag van rust nog terugkwam tot 2-1, zette de ploeg van Koeman na de thee orde op zaken….

Lees verder op FC Groningen.nl: Buiten Euroborg: ‘Tadic schittert, Magnasco kampioen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *