ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Padt: ‘We zijn er nog niet, volgende week afmaken’

Keeper Sergio Padt was zeer gelukkig met de 2-1 overwinning op de Friese rivaal. “Het zijn altijd mooie wedstrijden en we hebben hier niet een heel goed verleden, dus is het mooi dat we deze keer wel winnen,” meent Padt. “Het allerbelangrijkste is dat we het door dit resultaat volgende week in eigen hand hebben om de play-offs te bereiken. We staan nu achtste, maar zijn er natuurlijk nog niet, volgende week moeten we het afmaken.” FC Groningen kwam halverwege de eerste helft op achterstand en Padt moet voor rust een paar keer handelend optreden….

Lees verder op FC Groningen.nl: Padt: ‘We zijn er nog niet, volgende week afmaken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *