ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Reijnen, Burnet, Tibbling, Larsen, Baas en De Vos in FC Groningen TV

Komende zondag staat het duel op het programma waar de FC Groningen-supporters al weken naar uitkijken: de derby van het noorden tegen sc Heerenveen. FCG TV kijkt nog eens terug naar de 4-1 zege in Heerenveen in 2011 en blikt vooruit naar de ontmoeting van komende zondag met Etiënne Reijnen -die vorig seizoen twee keer de Friese derby speelde met Cambuur- en Lorenzo Burnet. Simon Tibbling en Kasper Larsen buitenlandse spelers van FC Groningen die wekelijks Nederlands leren van Arjen Jorritsma. Jorritsma -tevens trainer van FC Groningen D1- brengt de spelers vooral voetbaltaal bij zodat de spelers…

Lees verder op FC Groningen.nl: Reijnen, Burnet, Tibbling, Larsen, Baas en De Vos in FC Groningen TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *