ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Hateboer: ‘Goed voor de dag komen en winnen’

Hans Hateboer is één van de weinige echte Groningers die, zondagmiddag in het Abe Lenstra Stadion aan de aftrap zullen staan. De back is zich bewust van het feit dat de wedstrijd tegen Heerenveen belangrijk is. “We moeten twee keer winnen om nog wat te willen,” weet Hateboer. “Dat het een derby is, is extra mooi en zeker voor de supporters speciaal. Al is voor mij persoonlijk iedere wedstrijd belangrijk.” UitstralenHeerenveen speelt tegen de Trots van het Noorden de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het duel zal mede om die reden in het teken staan…

Lees verder op FC Groningen.nl: Hateboer: ‘Goed voor de dag komen en winnen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *