ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen Facts: week 17

– FC Groningen boekte tegen Roda JC Kerkrade voor het eerst sinds november 2015 twee thuiszeges op rij in de Eredivisie. – De Groningers hield voor de zesde keer dit seizoen de nul in een thuiswedstrijd, het hoogste aantal sinds 2010/11 (toen ook 6). – FC Groningen wist drie van de laatste zes strafschoppen in de Eredivisie niet te benutten (alle drie gestopt). – Albert Rusnák maakte tegen Roda JC zijn derde doelpunt van dit seizoen, die allen werden gemaakt tegen gepromoveerde ploegen (NEC, De Graafschap & Roda JC). Het was voor Rusnák zijn eerste competitiegoal in de Euroborg sinds…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen Facts: week 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *