ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

De Leeuw weer terug voor derby; Tibbling niet inzetbaar

De Leeuw miste anderhalve week geleden het thuisduel met Roda JC, maar is hersteld van een kwetsuur aan zijn hamstring. Simon Tibbling begon in de wedstrijd tegen de Limburgers op de bank vanwege vocht in zijn knie en viel na rust in. De knieblessure van de Zweed is dermate serieus dat Tibbling zondag de wedstrijd tegen sc Heerenveen moet missen. Aderlating“Dat is wel een aderlating,” beaamt trainer Erwin van de Looi tijdens het wekelijkse perspraatje. “Tibbling is tegen Roda al niet begonnen in de basisopstelling vanwege vocht in zijn knie en dat is daarna verergerd….

Lees verder op FC Groningen.nl: De Leeuw weer terug voor derby; Tibbling niet inzetbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *