ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Zondag: FanZone vanaf 11.30 uur op P8; vertrek tijdig naar gastenvak

De instroom voor de FanTour bij Euroborg gaat via Ingang 1 en zal om 11.30 uur beginnen. Supporters met een autocombi kaart kunnen deze omwisselen van 12.45 uur tot 14.00 uur omwisselen op P8 van het Abe Lenstra stadion. Deze P8 is bereikbaar via de A7-afslag 26A (Tjalleberd/Heerenveen-IBF) voor FC Groningen-fans. FanZoneVanaf 11.30 uur tot 14.00 uur is er op P8 de mogelijkheid om te verzamelen bij de FanZone voor FC Groningen supporters. Hier zal tevens een horeca voorziening zijn met eten en drinken (o.a. zwak alcoholische dranken). Vanaf P8 kunnen de supporters van FC Groningen lopend richting…

Lees verder op FC Groningen.nl: Zondag: FanZone vanaf 11.30 uur op P8; vertrek tijdig naar gastenvak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *