ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Mimoun Mahi verrast Daan met een shirtje

Dankzij zijn opa en oma mocht Daan afgelopen maandag zijn favoriete speler interviewen. Daan wordt binnenkort geopereerd aan zijn hart en zijn grootste wens was om voor de operatie Mimoun Mahi te interviewen. Opa en oma kropen daarom in de pen en hebben een interview verzoek ingediend bij FC Groningen. Mimoun kon tijd vrij maken in zijn agenda en zodoende mocht Daan zich maandag melden in het spelershome van FC Groningen.Daan was op van de zenuwen, maar heeft alles kunnen vragen wat hij wilde. Mimoun vond het een leuk interview en gaf Daan nog een…

Lees verder op FC Groningen.nl: Mimoun Mahi verrast Daan met een shirtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *