ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen: maandagavond cruciaal thuisduel in Euroborg

Jong FC Groningen heeft de plaatsing voor de Tweede Divisie nog volledig in eigen hand en kan bij winst op Jong Brabant United mogelijk al op maandag 2 mei deelname aan de Tweede Divisie veiligstellen. Daarvoor is een thuiszege van Almere op Sparta OF een thuiszege van Volendam op Twente afdoende.RanglijstFC Groningen moet op de reguliere ranglijst van de Beloftencompetitie Jong Sparta voorblijven of Jong Twente minimaal twee plekken voorblijven. In de laatste speelronde op maandag 9 mei volgt voor Jong Groningen een uitwedstrijd tegen Jong Vitesse op Papendal. Sparta speelt dan tegen AZ en Twente tegen Achilles’29.De huidige stand…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen: maandagavond cruciaal thuisduel in Euroborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *