ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Prijsvraag: sta jij binnenkort op het veld in Euroborg?

Er worden ook leden uitgenodigd die in de rust van de wedstrijd strafschoppen mogen nemen tijdens de zogenoemde Shoot-Out activiteit.Het is voor Jong FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegenstander is Brabant United. Jong FC is nog volop in de race om de Tweede Divisie van de nieuwe voetbalpiramide te bereiken. De aftrap van de wedstrijd is om 18.30 uur. De Junior Club gaat een aantal leden uitnodigen om deel te nemen aan de wedstrijdactiviteiten. – 11 kinderen mogen aan de hand van een Jong FC Groningen speler het veld oplopen- 11 kinderen mogen aan de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Prijsvraag: sta jij binnenkort op het veld in Euroborg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *