ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Beloften via Euroborg richting Tweede Divisie’

“Sinds afgelopen zondagavond mogen we ons niet langer bekerhouder noemen. In de eigen Rotterdamse Kuip nam Feyenoord de KNVB-beker van ons over na een 2-1 overwinning op FC Utrecht. Ook vanaf deze plaats willen wij de spelers, staf, medewerkers, sponsorrelaties en supporters van Feyenoord van harte feliciteren met deze prachtige prijs. Wij hebben een jaar lang zelf mogen ervaren wat het winnen van een tastbare hoofdprijs met een club doet. Een speciale felicitatie voor onze voormalige speler Eric Botteghin, die twee jaar achtereen de KNVB-beker heeft gewonnen; vorig jaar met ons en nu met Feyenoord….

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Beloften via Euroborg richting Tweede Divisie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *