ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen vanavond thuis op Corpus tegen Jong Achilles 1929

Drie spelers van de eerste selectie van FC Groningen maken vanavond deel uit van de 17-koppige wedstrijdselectie: Bryan Linssen, Desevio Payne en Abel Tamata. Van de Beloften-kern zijn Daro Faraj, Willem Gootjes en Oussama Idrissi er niet bij. Het duel begint vanavond om 18.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink, die zal worden geassisteerd door de heren Niels Buijense en Marcelino Adriaans. Toegang op Sportpark den Hoorn is zoals gebruikelijk gratis. Jong FC Groningen – Jong Brabant United (Euroborg, maandag 2 mei, 18.30 uur)Vrije verkoop via deze website en de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen vanavond thuis op Corpus tegen Jong Achilles 1929

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *