ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen met hakken over de sloot tegen Achilles 1929

Jong FC Groningen speelde in de wetenschap er gewonnen moest worden van de hekkensluiter om de kansen op het bereiken van de Tweede Divisie in eigen hand te houden. Vanuit de eerste selectie speelden Desevio Payne, Abel Tamata en Bryan Linssen mee. Na ruim een kwartier spelen opende FC Groningen de score. Uit een voorzet van rechts gaf Henk Bos een assist op spits Gijs Jasper, die van dichtbij zijn tiende treffer van het seizoen binnen kopte: 1-0. Voor de pauze had Groningen een groot overwicht en schoot Henk Bos nog eens op de paal. De gasten…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen met hakken over de sloot tegen Achilles 1929

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *