ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Buiten Euroborg: ‘Bekerprolongatie Botteghin, horloge voor Granqvist’

Eric Botteghin kroonde zich voor het tweede achtereenvolgende jaar als bekerwinnaar. De Braziliaanse verdediger verkaste aan het begin van dit seizoen van bekerhouder FC Groningen naar Feyenoord en speelde voor het tweede jaar op rij de bekerfinale, nu met de Rotterdammers tegen FC Utrecht. Feyenoord won in de eigen Kuip met 2-1 en Botteghin speelde de gehele wedstrijd. De verdediger kwam in totaal tijdens drie bekerwedstrijden dit seizoen in actie en was in de kwartfinale tegen Roda JC Kerkrade met een doelpunt in de extra tijd van grote waarde voor zijn club. In de eindstrijd van zondag…

Lees verder op FC Groningen.nl: Buiten Euroborg: ‘Bekerprolongatie Botteghin, horloge voor Granqvist’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *