ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Topdag jeugdteams bekroond met promotie B-junioren

Teams Locatie Groningen FC GRONINGEN A1 2-0 FEYENOORD A21-0 Dennis van Duinen (61.), 2-0 Matthijs Hardijk (90.) opstelling FCG A1 Jan Hoekstra, Tim Riksman, Marijn Ploem, Twan Nieboer, Dennis van Duinen, Tom van de Looi, Jhurrey Margaritha (55.Matthijs Hardijk), Gerald Postma, Yassine Zakir, Daniel Bouman, Joey Salden (88.Nagesh Amatsaleh). In de strijd om lijfsbehoud (lees: eredivisie 2016/2017) behaalde de ploeg van trainer Peter Hoekstra drie hele belangrijke punten. In de eerste helft was de thuisploeg bovenliggend maar creeerde het enkel een paar mogelijkheden. Na rust werd de FC pas echt dreigend en kon een voorsprong…

Lees verder op FC Groningen.nl: Topdag jeugdteams bekroond met promotie B-junioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *