ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jeltema: ‘Stabiele speler, die goed uit de voeten kan in Eredivisie’

Algemeen directeur Hans Nijland introduceerde Tom van Weert, die zijn ouders had meegebracht naar zijn presentatie in Groningen, aan de aanwezige media, sponsors en medewerkers van de club. “De komst van Van Weert is weliswaar oud nieuws, maar we hadden nog niet de mogelijkheid hem te presenteren en dat wilden wij graag voordat hij zondagmiddag in Haren aan zijn eerste training bij FC Groningen begint. Mooi dat zijn ouders zijn meegekomen,” verwees Nijland naar de eerste rij van de toehoorders bij de presentatie. “Je hebt de medische keuring inmiddels goed doorstaan en ook al een…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jeltema: ‘Stabiele speler, die goed uit de voeten kan in Eredivisie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *