ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Thuiswedstrijd voor Hateboer bij afsluiting seizoen in Beerta

De Noorse spits viel afgelopen zondag tegen Heracles Almelo in de laatste officiële wedstrijd van dit seizoen geblesseerd uit. Sørloth kreeg daarna toestemming om alvast terug te keren naar zijn vaderland. Michael de Leeuw – van wie gisteren bekend werd dat hij zijn carrière gaat voortzetten bij Chicago Fire in de Amerikaanse competitie – en aanvoerder Rasmus Lindgren komen vanwege blessures niet in actie, maar zullen wel aanwezig zijn bij het duel met THOS. AftrapVanuit de B-selectie zijn Oussama Idrissi, Robbert de Vos, Roland Baas en Keziah Veendorp toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Alle…

Lees verder op FC Groningen.nl: Thuiswedstrijd voor Hateboer bij afsluiting seizoen in Beerta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *