Femi na dit seizoen weg bij FC

De duurste aankoop uit de clubhistorie, Femi Ajilore zal na dit seizoen definitief de Trots van het Noorden verlaten. Zijn vijf jarig contract zit er dan op. Voor 3,3 miljoen euro werd hij toendestijds aangetrokken, het werd een grote teleurstelling bericht RTV Noord. De Nigeriaan werd niet de belangrijke speler die de clubleiding in hem zag. Vorig seizoen werd Femi uitgeleend aan Brondby IF. De middenvelder mag deze transfer periode al vertrekken, echter wil hij blijven om goed af te sluiten voor de supporters! De wegen van Femi en FC Groningen scheiden nu in de zomer definitief. Ajilore hoopt op een club uit de Bundesliga.MyBet 100 EURO GRATIS VOETBALWEDDEN!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
MYBET! OOK VOOR OP JE MOBIEL!

William Hill 1. Krijg 100 euro gratis op je eerste storting! 2. Levenslang toegang tot de voetbalstreams! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van je voetbalverstand!

GRUNN-SHIRT WINNEN? LIKE DAN!