Femi na dit seizoen weg bij FC

De duurste aankoop uit de clubhistorie, Femi Ajilore zal na dit seizoen definitief de Trots van het Noorden verlaten. Zijn vijf jarig contract zit er dan op. Voor 3,3 miljoen euro werd hij toendestijds aangetrokken, het werd een grote teleurstelling bericht RTV Noord. De Nigeriaan werd niet de belangrijke speler die de clubleiding in hem zag. Vorig seizoen werd Femi uitgeleend aan Brondby IF. De middenvelder mag deze transfer periode al vertrekken, echter wil hij blijven om goed af te sluiten voor de supporters! De wegen van Femi en FC Groningen scheiden nu in de zomer definitief. Ajilore hoopt op een club uit de Bundesliga.facebook OPGELET ECHT WAAR!! 305 EURO OM TE VOETBALWEDDEN! (GEEN STORTING NODIG!)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
WIN EEN GRONINGEN-SHIRT!

Like ONS nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

SERIEUS! KLIKKEN = INNEN!

GRUNN-SHIRT WINNEN? LIKE DAN!